Word als Jezus!

De Geest van GOD zegt; word als Jezus!

Jezus zei: “Ik ben de weg van de waarheid naar het vredig hemellicht!

Word daarom als Hem!

Wanneer je Jezus tot jouw Koning en Heer hebt aangenomen wordt dat bevestigd in de tekst van Galaten 2:20 “niet ik, maar Hij leeft in mij voort”.

NB. In de optiek van de geboren mensenzoon Jezus zijn wij niet het waarneembare lichaam, maar de onzichtbare wil van het tijdloze karakter!

Gelukkig maar! Want in de status ‘Zijn Geest inwonend’ kunnen wij succesvol de strijd aan met al het kwaad van de wereld!

Wil de kwade geest niet direct luisteren, herhaal je bevel in Jezus naam en zij zal moeten wijken. De naam Jezus is groot en machtig!

Bij geval van ongemakken; als aandoeningen van zeurende pijn, ziekten en depressies, kunnen wij de macht van GOD aanwenden door de geest van het kwaad, in Jezus Naam, te bevélen weg te gaan!

De geest van het kwaad is als een niet afgericht wild dier en zal in haar eeuwigheidsstatus van destructie, tot onze laatste ademhaling, blijven aanvallen. Maar, de Naam Jezus verdraagt zij niet, en moet zij, bij het horen van Jezus Naam, vluchten.

Mijn advies: Zuiver je leven, mentaal en fysiek, en wordt aan Jezus gelijk!

Jouw aanleg en talenten raak je niet kwijt. Integendeel, je mag jezelf zijn in optima forma!

Jouw gebed tot GOD de Vader; heel mijn leven laat het Heer toegewijd zijn tot Uw eer!

Op m’n hart klinkt het lied: “wat de toekomst brengen zal, mij geleidt des Heren hand. Moedig sla ik dus de ogen op naar het onbekende land…”

Getekend, Erik Visser. (karakteroloog, Jezus-fan en CEO van Stichting Inderdaad.nl)

Aanbevelingen om te weten zijn o.a. te vinden in de artikelen www.karaktersinkleur.nl/  …/identiteit, …/Jezus, …/twee-Goden en …/

Deel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *