Bestellen van het EGO-DNA als KleurID (het ColorID)

Het ego-dna (de basis van het individueel op te bouwen karakter) is nu van elke boreling als KleurID bekend.

Het EGO-DNA (het KleurID) is een praktische hulp bij het genderneutraal identificeren, herkennen en vergelijken van personen naar de aanleg.

Het is Stichting Inderdaad die deze wereldprimeur lanceert.

Voorbeelden van een geboortedatum in hun kleurnuance van het ColorID in % van de 3 primaire kleuren, uit de tijdloze Brainshow kleurenkalender.

Het KleurID of ColorID is te vergelijken met het geslepen vakje van een diamant, dat wanneer het licht er op valt, jouw/zijn of haar identiteit in een kleurnuance zichtbaar wordt.

Het kopen/betalen van één of meer van de bundels, van het ColorID, kan alleen via de betaalprovider*. (*Die mogelijkheid wacht nog op haar implementatie.)

Ga hier naar het bestelformulier, de webshop.

Kleuren hebben karakters!

De betekenis, aanleg of waarden, van de genoemde percentages ‘Rosy, Yellow of Blue’ vindt je op de pagina karakters. De toepassingsmogelijkheden van het KleurID of ColorID vindt je in de FAQ. www.karaktersinkleur.nl/faq

NB. Aan de hand van schriftkenmerken kunnen grafologen een persoonsomschrijving geven. De kleurnuance van het KleurID met haar meest dominante kleur, blijkt te corresponderen met de gevonden hoofdlijn in de handschriftkunde (Grafologie).

Spiritueel en praktisch komen wij ‘het beste uit de verf’, wanneer wij de kwaliteiten van de aan ons toegeschreven karaktereigenschappen hebben benut!

Dankbaar voor de praktische informatie ga ik naar www.karaktersinkleur.nl/word-vriend om Stichting Inderdaad te steunen. 

Het ’te weten’ betekend het te kunnen zijn!

Ook namens de nog onwetenden, bedankt voor uw bezoek aan de website.