Bestellen van een KleurID, het ColorID

Het ego-dna (de basis van het individueel op te bouwen karakter) is nu van elke boreling als KleurID bekend.

Het EGO-DNA (het KleurID) is een praktische hulp bij het genderneutraal identificeren, herkennen en vergelijken van personen naar de aanleg.

Het is Stichting Inderdaad die deze wereldprimeur lanceert.

Voorbeelden van een geboortedatum in hun kleurnuance van het ColorID in % van de 3 primaire kleuren, uit de tijdloze Brainshow kleurenkalender.

Het KleurID of ColorID is te vergelijken met het geslepen vakje van een diamant, dat wanneer het licht er op valt, jouw/zijn of haar identiteit, in een kleurnuance zichtbaar wordt.

De tarieven

Het kopen/betalen van één of meer van de bundels van het KleurID’s (ColorID) kan alleen via de betaalprovider*. Die mogelijkheid wacht nog op haar implementatie.

Ga hier naar het bestelformulier.

Kleuren hebben karakters!

De betekenis, aanleg of waarden, van de genoemde percentages ‘Rosy, Yellow of Blue’ vindt je op de pagina karakters. De toepassingsmogelijkheden van het KleurID of ColorID vindt je in de FAQ. www.karaktersinkleur.nl/faq

NB. Aan de hand van schriftkenmerken kunnen grafologen een persoonsomschrijving geven. De kleurnuance van het KleurID met haar meest dominante kleur, blijkt parallel te lopen met de gevonden hoofdlijn in de handschriftkunde (Grafologie).

Spiritueel en praktisch komen wij ‘het beste uit de verf’, wanneer wij de kwaliteiten van de aan ons toegeschreven karaktereigenschappen hebben benut!

Het ’te weten’ betekend het te kunnen zijn!

Wij ‘de vrienden van Jezus’ verenigd in ‘de Vriendenkring van en naar Vrede en Welzijn’ heten jou in de vriendenkring van Jezus van harte welkom! www.karaktersinkleur.nl/word-vriend

Ook namens de nog onwetenden, bedankt voor uw belangstelling!

Controleer de gegevens van de bestelling, voordat u klikt op verzenden!

Heeft u vragen/opmerkingen die niet in de FAQ belicht zijn, ga dan naar ‘contact’ en mail ons aub dat wat u kwijt wilt!