Bestellen van een KleurID, het ColorID

Bij het KleurID of ColorID ligt het accent op de twee laatste letters de I en de D, geduid in kleur. (Het ID staat voor de identiteit van onze Goddelijke afkomst, ons wezen, het DNA.)

Het ego dna wel te verstaan!

* CONCEPT VERZOEK
De Tarieven

Om het kleurID of ColorID te kunnen bestellen is het nodig dat er wordt ingelogd!

Nog even geduld AUB, het formulier is in constructie.

NB. Het bestellen van een KleurID (ColorID) kan alleen via de betaalprovider*.

*Maak hier een account aan en ga naar het bestelformulier.

Voorbeelden van een geboortedatum in hun kleurnuance van het ColorID in % van de 3 primaire kleuren, uit de tijdloze Brainshow kleurenkalender.

Het KleurID of ColorID is te vergelijken met het geslepen vakje van een diamant, dat wanneer het licht er op weerkaatst, jouw, zijn of haar identiteit, in een kleurnuance zichtbaar wordt.

Kleuren hebben karakters!

De betekenis, aanleg of waarden, van de genoemde percentages ‘Rosy, Yellow of Blue’ vindt je op de pagina karakters. De toepassingsmogelijkheden van het KleurID of ColorID vindt je in de FAQ. www.karaktersinkleur.nl/faq

NB. Aan de hand van schriftkenmerken kunnen grafologen een persoonsomschrijving geven. De kleurnuance van het KleurID met haar meest dominante kleur, blijkt parallel te lopen met de gevonden hoofdlijn in de handschriftkunde (Grafologie).

Spiritueel en praktisch komen wij ‘het beste uit de verf’, wanneer wij de kwaliteiten van de aan ons toegeschreven karaktereigenschappen hebben benut!

Het ’te weten’ betekend het te kunnen zijn!

Wij ‘de vrienden van Jezus’ verenigd in ‘de Vriendenkring van Vrede en Welzijn’ heten jou in de vriendenkring van Jezus van harte welkom! www.karaktersinkleur.nl/word-vriend

Ook namens de nog onwetenden, bedankt voor uw belangstelling!

Controleer de gegevens van de bestelling, voordat u klikt op verzenden!

Heeft u vragen/opmerkingen die niet in de FAQ belicht zijn, ga dan naar ‘contact’ en mail ons aub wat u kwijt wilt!