Word vriend

Wij ‘de vrienden van Jezus’ verenigd in ‘de Stichting van Vrede en Welzijn’ (De SVW) heten jou van harte welkom.

Dankzij het ‘in Jezus Naam’ hebben kunnen verjagen van een ongemak is er vertrouwen gekomen in de machtige Naam van Jezus.

Jezus sprak: “Wees Mijn Getuige en doe dit tot Mijn gedachtenis!”

Verenigd in de club van vrienden die enthousiast deelgenoot zijn van bovennatuurlijke ervaringen, gedaan in Jezus Naam, maken wij ons sterk om Jezus (GODs Koninkrijk van Vrede en Welzijn) groot te maken.

Dankzij donaties kunnen wij wereldwijd ondersteunende hulp bieden aan die organisaties die ook Jezus (GOD) als hun Heer hebben leren kennen.


De bestemming van de donatie(s) gaf je in het formulier al aan:

  1. Evangelisatie. Stichting Inderdaad omarmt de Heils Boodschap van de Heer Jezus. Dit, dankzij de ervaring, kennis (Gnosis) en onze openbaringen met het kunnen inzetten van Jezus Naam, onze GOD.
  2. Humanitaire Noodhulp. (Voor het verkrijgen van hulp zie pagina ‘te doen’.)
  3. De derde optie is het Crowdfonds. Dat staat voor het kunnen laten opmaken van de website EGO-DNA.ID dat ons Archetype bij geboortedatum, met de unieke individuele aanleg, in kleurnuances traceert.

PS. Voor ons zijn de giften, met name de structurele giften van groot belang. Bij regelmaat van donaties kunnen wij de Broeders elders in de wereld beter bedienen…

NB. Geven/doneren kan ook zonder ons te machtigen. Ga dan naar www.karaktersinkleur.nl/doneren

Namens de nog onwetenden en de Broeders en Zusters in de Heer, bedankt!

HET KUNNEN DELEN IS DANKBAAR SPREKEN VAN GELUK.

PS. Mocht het verzenden van het donatieformulier door de Captcha worden verhinderd: controleer dan de gegevens. Herstart je mobiel, keer terug naar het ingevulde formulier en verzend het direct, of gebruik een opgeschoonde computer.