UPDATE KARAKTERS

De uitspraken van de Heer Jezus gaven aan; dat wij wezenlijk een tijdloos karakter zijn en het lichaam door Moedernatuur is gevormd. Dat dit veel stof deed, en doet, opwaaien binnen de religieuze opvattingen zal niemand verbazen.

In relatie met de Geest van GOD werd mij in conclaaf deze zienswijze bevestigd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20180620-LOGO-compact-STICHTING-INDERDAAD-300x141.jpg

Doordat de tijd (door mij als kleurendeskundige, bekend met de karakters van kleuren) in 1986 in de drie primaire kleuren is geduid, blijkt de koppeling van de geduide kleurenkarakters met onze geboortedata een ludieke vinding die ons veel praktische mogelijkheden geven.

Conclusie uit het onderzoek: De incarnatie van de ziel (de tijdloze geest)
valt met onze individuele aanleg samen met het geboortemoment, en is als karakteristiek in een percentage van één of meer van de drie primaire kleuren te traceren, te lezen.

Dertig jaar onderzoek heeft het bewijs geleverd dat er per verenigingssoort een kleurgroep (1 van de 6) dominant is. Zonder naamsvermelding is data verwerkt van diverse verenigingen in de sport en ook van twee verenigingen van reumapatiënten*. (*beiden gaven dezelfde kleurgroep aan!)

Het kan niet langer door de wetenschap worden ontkent dat ons bestaan door twee goden is bewerkstelligd. De Geest van een genadige GOD (Bron van Licht en Leven) met Zijn schaduw de gewelddadige geest van duisternis, de grillige tijd-/wereldgeest Lucifer (Moedernatuur) waarmee wij zijn geboren.

De Leer van de Heer Jezus dat ons (onzichtbaar) karakter wezenlijk is, is een feit!

Nu tijden, lees datagegevens, wetenschappelijk kunnen worden verwerkt is het geweldig dat wij deze data kunnen gaan inzetten om karakteristieken en persoonlijke karakters (w.o. aandoeningen en gedrevenheid) met synoniemen te vergelijken…

Op deze pagina kan men zien naar welke karakteristieken de percentages (van de getraceerde kleuren) van het basiskarakter verwijzen.

Met herkenning van het Archetype kan er meer begrip komen voor elkanders verschillend karakter en verscheidene eigenschappen.

Met kennis aan het KleurID kan je dus makkelijker ‘in andermans schoenen’ gaan staan…

Vanaf het kennen van het KleurID, het doorgronden van iemands wezen in aanleg, kunnen wij die ander met meer begrip benaderen en die ander ons dus ook beter begrijpen.

Waardering, begrip, rust en vrede in saamhorigheid, daar gaan wij voor!

Jij toch ook?!

EXCLUSIEVE ACTIE tot 1 december 2019, voor de Vrienden van Vrede en Welzijn.

Word Vriend van Vrede en Welzijn.

ACTIE: Vermeld op een bankovermaking van drie personen de geboortegegevens (dd.mm.jjjj) plus uw DON-registratienummer. In de door ons beantwoorde mail komt men zo in bezit van hun KleurID in percentages (%) van de drie primaire kleuren.

Kosten van deze actie: € 40, – per beantwoorde mail, met maximaal drie meldingen. Voor elke melding méér dan de drie vernoemd is de prijs per datum € 10,- extra.

Bankrekening van Stichting Inderdaad = NL45 TRIO 0390 974 315

NB Het eigen registratienummer (DON…) heeft men bij inschrijving* bij de vriendenkring (met uw geboortedatum = het incarnatiemoment van de ziel) *of een donatie, al ontvangen.

Met de unieke Tool van het EGO-DNA.ID ontdekken wij, in twee* kleurnuances per geboortedatum, de verwijzingen naar de karakteristieken waarop het karakter wordt opgebouwd.

Pas op! Gaat men aan de wezenlijke aanleg/basis voorbij, dan ontstaat makkelijk op enig moment een identiteitscrisis. Dit, omdat wij bij voortgaand kopieergedrag (standaard de eerste 9 levensjaren) iemand anders trachten te zijn.

De getraceerde percentages (%) geven de karakter(s) aan die in dat kleurveld het sterkst als drive aanwezig zijn!

In het unieke getraceerde EGO-DNA.ID vindt je, naast de kleurnuance, ook het KleurID opgedeeld in percentage(s) van één of meer van de aanwezige primaire kleuren.

twee* = corresponderend aan onze tijds-tellingen.

De basis:

kleurenvormingnatuurKarakter
WIT

 

BLAUW

Ontwerper

 

hemelruimte

Geest

 

kroon

dag

 

nuchter

GROEN loofverdeeld
GEELzonlichtstamprofileren
ORANJEROOD wortelslosmaken
ROSYstof/materieaardehard
VIOLET

 

ZWART

uitvoerdergeest

 

materie

donker

 

nacht

Personen, met het aangegeven percentage van een primaire kleur, hebben daarmee een sterkere link/affiniteit dan met de andere kleuren.

violetverleden, vasthouden, binden, verzameld, beschermd, gemeenschapszin, politiek, huid, veel haar, nagels, oudheden, het buitenaardse, ruimtevaart, het spirituele, sterk geheugen, behoudend, introvert, tradities, smeden, gebruikt graag technische hulpstukken als sieraden, glas en metaal, nauwkeurig, nostalgisch, instinctief, pittig, grillig, hot, nachtmens, knutselen, puzzelen
blauwhelder, ogen, blinken,  slank,  zorg, recht, cognitief, wetmatig, lucht, oppervlakkig, water, beheren, avondmens, overzien, formeel, objectief, diplomatie, luchtig, helder zien, helen, stilte, goud, nuchter, verstandelijk, afstandelijk, relativerend, disciplines, ordenend, gezag, watersport, luchtmacht, zuren, ijs
groengehoor, longen, educatie, natuur, verscheidenheid, leren, vegetatie, coachen, welzijn, milieu, beschouwend, dienend, verzorgen, verwoorden, voedzaam, flexibel, verdelen, geluid, helder horend, muziek,
geelbelichten, solistisch, bezoeken, mensgericht, showen, extrovert, open, interactief, bloemen, voortplanten, spel, humor, genotzucht, expressief, avontuurlijk, enthousiast, vruchten, elektriciteit, manifestatie, geld, reizen, transport, uitdragen, hout, gassen, overvloedig, vrijheidslievend, dagmens,  vis, zoet, rondingen, kalend, helder ruikend, dessert,
oranjeroodsmaak, vuur, vloeiend, gevoelig, emotioneel, fijnproever, verlichten, losmaken, talen, veranderlijk, impulsief, inventief, bewegend, onderzoekend, analytisch, ontwikkelen, ontbindend, actief, ambitieus, ontmoeten, vetten, soepen, sauzen, mixer, veranderen, ochtendmens, drank, zoekend, creatief, warrig, down to earth, experimenteel, sociaal, betrokken, dieren, verjongen. rebelleren
rosydoener, organiseren, lijfelijk, sociaal, zout, vlees, rond, voeten, handen, sport, grondig, massa, weetgierig, logica, vorm-/vasthoudend, daadkracht, doelgericht, ondernemend, strijdlustig, energiek, stenen, hard, warm, betrokken, affectief, helder voelend, landmacht

Met de voorinschrijving op het Crowdfonds komt de realisering van de mondiaal in te zetten website EGO-DNA.ID met de kleuren dichterbij.

    NB. Gedurende 30 jaar van waarnemen blijkt dat hoe dichter de 100 % van een kleur aanwezig is, hoe meer het onderstaande t.o.v. een andere KleurID is waar te nemen:

BLAUW             bredere mond

GROEN             zgn. flaporen

GEEL                hoger voorhoofd

ORANJEROOD   vollere lippen

ROSY      zwaardere bouw

VIOLET       lagere haargrens