Het EGO-DNA

Het EGO-DNA, geduid als ColorID of KleurID, is de praktische hulp bij het (genderneutraal) identificeren, herkennen en vergelijken van personen naar de individuele aanleg in de samenstelling van procenten van de drie primaire kleuren.

Maak kennis met de primeur van wereldformaat en kijk in de spiegel van het tot nu onzichtbare onderbewuste.

Welkom bij onze Archetypen*, de zuivere identiteit van de mens, het EGO-DNA, geduid als KleurID in percentages van de drie primaire kleuren. (Archetypen*; het centrale archetype is de persoonlijkheid. Het omvat het bewuste en de onbewuste psyche met de wil als basis, naar Hebreeën 11:1-3)

De wetmatig astronomische bewegingen van ons zonnestelsel zijn door Erik Visser (onderzoeker) naar hun karakters in kleuren geduid.

Door deze wereldprimeur aan geboortedata te koppelen ontstaat het inzicht om, naar de geboortedatum in de wetmatige beweging van ons universum, de kleurnuance genderneutraal te visualiseren (te identificeren), te herkennen en onderling te vergelijken naar onze aanleg.

Uit eigen onderzoek met deze ’tijdloze kleurenkalender’ blijkt, dat de leden van twee verenigingen van reumapatiënten in Nederland eenzelfde kleurzone (van de zes) hebben.

Zinvol en wetenschappelijk verantwoord dus, om deze ‘Spiegel van de ziel’ op meer groepen, al dan niet met aandoeningen, wordt ingezet, zodat, met de meest succesvolle remedie ernaast, letterlijk inzicht wordt verkregen.

In tegenstelling tot de gangbare leer, die gebaseerd was op ons uiterlijk, wees Jezus 2000 jaar geleden de mensheid er al op dat wij niet het lichaam zijn, maar wezenlijk (feitelijk) een tijdloze ziel (het karakter) in een onderbreking van de tijdloosheid, dat verkleefd aan de levensadem een genadetijd meelift.

Voor nadere informatie op dit punt ga je naar de FAQ  www.karaktersinkleur.nl/faq

Hier vindt je de handleiding van de webwinkel.

-=-=-

Voorbeelden van het EGO-DNA geduid als onveranderlijk KleurID, vanuit de tijdloze kalender.