In Jezus Naam

Dankbaar voor het kunnen inzetten van Jezus naam worden wij bekend met Jezus Zijn erfenis, het begrip ‘het Levende water’.

Het Levende water is ‘niet een kopen’ of ‘claimen’, maar in liefde iets ontvangen of geven!

Als persoon zijn wij met ons ‘lichaam en de geest’ de ‘handen en voeten’ van de GOD aan wie wij het gezag over ons zijn erkennen!

Erken je Jezus (GOD de eeuwige) als jouw Heer, dan heb je het recht en de macht om Zijn Naam in te zetten tegen ongemakken, kwalen en kwaden!

Dat niet de geest van duisternis (de God van de wereld, de kleermaker die ons bestaan in de stof vormgaf) regeert, maar GOD (de Bron van Licht, Liefde en Leven) de dienst uitmaakt, kan jij laten blijken door ongemakken in de Naam van Jezus te verjagen.

Laat je geweten* (*de geest van de Bijbel met haar bezwaren) je niet afhouden je te beroepen op de Erfenis van de Heer, naar de belofte van Psalm 23, om pijnen, kwalen en aandoeningen, in ‘Jezus Naam’ te verjagen!

Heb je last van een ongemak*, een zeurende pijn, aandoening of ziekte, benoem haar en spreek dit ongemak (de ergernis), in vertrouwen op GOD dwingend aan, met: “verdwijn maker van keelpijn, corona of hoe je ook heet, in Jezus Naam, verdwijn!”

Herhaal dit, wanneer zij koppig niet direct luisteren wil. En ook wanneer het zich later weer aandient. Dat je de Heer opvolgend opgewekt dankt in lofprijs is vanzelfsprekend!

Het gezag van GOD (Zijn Macht) geld niet alleen voor somatische klachten, maar ook voor geestelijke; zoals angst, onzekerheid en verdriet. In deze ‘gevallen’ spreek je de tijd-/wereldgeest ook aan bij haar naam; “geest van angst, onzekerheid of verdriet, verdwijn! Verdwijn, in de Naam van Jezus!”

(*Ook de kleine ongemakken, als bijvoorbeeld de pijn van zeep in je oog of het hebben gestoten van je elleboog of teen, laten zich in Jezus Naam verjagen.)

*En dit is de Blijde Boodschap van de Heer, onze GOD: “Hij, Jezus, liet ons niet als wezen achter, maar bewapende ons en gaf, die Hem (GODs Koninkrijk) willen toebehoren Zijn Geest; de Trooster en Zijn Zegen (in de vorm van een rijke erfenis) de GODDELIJKE Macht van Zijn Naam waarmee wij persoonlijke ongemakken als aandoeningen, pijn, kwalen en kwaden kunnen verjagen!”

‘In Christus herboren’ is een zielstatus. En daarmee een ander begrip dan ‘vergeving’ van zonden.

Wij, de vrienden van Jezus, verenigd in ‘de Vriendenkring van Vrede en Welzijn’ van Stichting Inderdaad, heten jou van harte welkom als vriend van Jezus.

Please, help ons helpen en doneer.

Vrede en Welzijn (lees geestelijke-/en lichamelijke gezondheid) is ons van Jezus, GOD (De Bron van Licht, Liefde en Leven) in Zijn erfenis gegund en gegeven*.

GODs doel is dat over heel de wereld; bij ieder mens in elke plaats, dorp, stad of land; gezondheid en hartsvrede ‘als het ultieme geluk’ wordt ervaren. Dit zonder aanzien van de persoon. Lees zonder discriminatie naar huidskleur, volk of geslacht.

Door je dankbaarheid van een ‘genezing’ met een donatie te laten blijken, kunnen wij dit fenomeen; het kunnen inzetten van ‘Jezus Naam’, wereldwijd bekendmaken en ondersteunende noodhulp bieden aan organisaties die ook Jezus (GOD) als hun Heer en vriend willen kennen.

(*Naar de opvatting van de Heer Jezus hebben wij, de Jezus-fans (die ook het karakter, de ziel, als wezenlijk zien), de dominante invloed van ‘het vlees’ achter ons gelaten. Samen vormen wij nu ‘het Licht’ in de wereld.)

Jij wilt toch óók dat je familie, naaste buren en vrienden blij en in vrede, in gezondheid leven? Dankzij het kennen van de Macht van ‘Jezus Naam’ is dat binnen bereik.

Geef blijk van dankbaarheid! Sluit je bij ons aan en ondersteun in Jezus Naam zo het vredesleger van de Heer, onze GOD.

Namens de nog onwetenden, en de Broeders en Zusters in de Heer elders op de wereld die wachten op de BLIJDE BOODSCHAP van verlossing (Jezus), bedankt!

Delen, is spreken van geluk.

Lucas 6:38 “Geef, en u zal gegeven worden. Want, met dezelfde maat waarmee u meet, zal u ook gegeven worden.”

Om te kunnen doneren ga je naar de pagina doneren. Te vinden via de functie ZOEKEN boven in beeld.

Jezus, gekomen uit het hemelse Licht, gaf blijk boven de geest* van duisternis te staan. (*de geest van het kwaad, de tijd-/wereldgeest die in opdracht van GOD de Heer, ons uit de stof vormgaf.)

Namens de nog onwetenden en de Jezus-fans, bedankt!