In Jezus Naam

Dankbaar voor het kunnen inzetten van Jezus naam worden wij bekend met de erfenis van Jezus, het begrip ‘het Levende water’.

Als persoon zijn wij met ons ‘lichaam en de geest’ de ‘handen en voeten’ van de GOD aan wie wij het gezag over ons zijn erkennen!

Ken, of herken je de stemming van een hartgrondig vloeken, ingegeven door de geest van het kwaad?

Wel, met eenzelfde kracht en intentie, maar dan gesteund door de Geest van GOD (de Trooster) zal jij je mogen uitspreken om een kwaad (pijn of ongemak) te bezweren weg te gaan!

Erken je Jezus (GOD de eeuwige) als jouw Heer, dan heb je het recht en de macht om Zijn Naam in te zetten tegen ongemakken, kwalen en kwaden!

Dat niet de tijd-/wereldgeest van duisternis (de God van de wereld, de kleermaker die ons bestaan in de stof vormgaf) regeert, maar GOD de Vader (de Bron van Licht, Liefde en Leven) de dienst uitmaakt, kan jij laten blijken door ongemakken in de Naam van Jezus te verjagen.

Laat je geweten* (*de geest van de Bijbel met haar bezwaren) je niet afhouden je te beroepen op de Erfenis van de Heer, naar de belofte van Psalm 23, om pijnen, kwalen en aandoeningen, in ‘Jezus Naam’ te verjagen!

Heb je last van een ongemak*, een zeurende pijn, aandoening of ziekte, benoem haar en spreek dit ongemak (de ergernis) dwingend aan, met: “Jezus is mijn Heer en Hij regeert en jij niet meer. Dus, ga weg in Jezus Naam! Nu, in Jezus Naam ga weg! In Jezus Naam!”

“verdwijn pestkop, maker van pijn, kanker, corona of hoe je ook heet, in Jezus Naam, verdwijn! De Heer regeert, dus jij niet meer. Ga weg!”

Herhaal ‘in de Naam Jezus’ tenminste drie maal, hardop en bevelend!

HOU VOL, ook, wanneer die sluwe vos zich later weer aandient.

Hou vol! Zij zal bij het horen van de ‘Naam Jezus’ moeten wijken!

Want door GOD de Vader is ooit beloofd: “Niet door kracht of geweld, maar door Mijn Geest van Liefde, Jezus, zal Ik u bevrijden uit de macht van het kwaad (de geest van duisternis) waarmee u geboren bent!”

Verleg de aandacht van het ongemak naar een melodie*, en ontdek dat het ongemak is verdwenen of in ieder geval op haar hevigheid heeft ingeboet. (*melodie of lied; “wij eren en aanbidden u Koning en Heer, ja wij prijzen uw genade, prijzen…”)

Het Levende water is ‘niet een kopen’ of ‘claimen’, maar in liefde iets ontvangen en inzetten. Lees doorgeven!

Het gezag van GOD (Zijn Macht) geld niet alleen voor somatische klachten, maar ook voor geestelijke; zoals angst, onzekerheid en verdriet. In deze ‘gevallen’ spreek je de tijd-/wereldgeest ook aan bij haar naam; “geest van angst, onzekerheid, ergernis of verdriet, verdwijn! Verdwijn, in de Naam van Jezus. Nu!”

(*Ook de kleine ongemakken, als bijvoorbeeld de pijn van zeep in je oog of het hebben gestoten van je elleboog of teen, laten zich bij het geloof in de macht van Jezus Naam verjagen!)

*En dit is de Blijde Boodschap van de Heer, onze GOD: “Hij, Jezus, liet ons niet als wezen achter, maar bewapende ons en gaf, die Hem (GODs Koninkrijk) willen toebehoren Zijn Geest; de Trooster en Zijn Zegen (in de vorm van een rijke erfenis) de GODDELIJKE Macht van Zijn Naam waarmee wij persoonlijke ongemakken als aandoeningen, pijn, kwalen en kwaden kunnen verjagen!”

‘In Christus herboren’ is een zielstatus. En daarmee een ander begrip dan ‘vergeving’ van zonden.

Wij, de vrienden van Jezus, verenigd in ‘de Vriendenkring van en naar Vrede en Welzijn’ van Stichting Inderdaad, heten jou van harte welkom als vriend van Jezus.

Vrede en Welzijn (lees geestelijke-/en lichamelijke gezondheid) is ons van Jezus, GOD (De Bron van Licht, Liefde en Leven) in Zijn erfenis gegund en gegeven*.

GODs doel is, dat over heel de wereld; bij ieder mens in elke plaats, dorp, stad of land; gezondheid en hartsvrede ‘als het ultieme geluk’ wordt ervaren. Dit zonder aanzien van de persoon. Lees zonder discriminatie naar huidskleur, volk of geslacht.

Door je dankbaarheid met een donatie te laten blijken, kunnen wij dit fenomeen; het kunnen inzetten van ‘Jezus Naam’, wereldwijd bekendmaken en ondersteunende noodhulp bieden aan organisaties die ook Jezus (GOD de Bron van Licht, Liefde en Leven) als hun Koning en Heer willen kennen.

(*Naar de opvatting van de Heer Jezus hebben wij, de Jezus-fans (die ook het karakter, de tijdloze ziel, als wezenlijk zien), de dominante invloed van ‘het vlees’, de aangeboren inborst, achter ons gelaten. Samen vormen wij nu ‘het Licht’ in de wereld.)

Jij wilt toch óók dat jij, je familie, naaste buren en vrienden blij en in vrede, in gezondheid leven? Dankzij het kennen van de Macht van ‘Jezus Naam’ is dat binnen bereik.

Geef blijk van dankbaarheid! Sluit je bij ons aan en ondersteun in Jezus Naam zo het vredesleger van de Heer, onze GOD!

Namens de nog onwetenden en de Broeders en Zusters in de Heer ergens op de wereld, die wachten op de ware BLIJDE BOODSCHAP van verlichting en verlossing, bedankt!

Delen, is spreken van geluk.

Lucas 6:38 “Geef, en u zal gegeven worden. Want, met dezelfde maat waarmee u meet, zal u ook gegeven worden.”

Stichting Inderdaad wordt gefinancierd door de auteur en Jezus-fan Erik Visser en gebruikers als u. Wanneer het werk en doel van de Stichting Inderdaad u bevallen overweeg dan een donatie, want dat is de beste manier om ervoor te zorgen dat Stichting Inderdaad met haar website en noodhulp beschikbaar blijft.

Word vriend van de Vrienden van Vrede en Welzijn. Help ons helpen en doneer op www.karaktersinkleur.nl/word-vriend

Jezus, gekomen met het hemelse Licht, gaf blijk boven de geest* van duisternis te staan. (*de geest van het kwaad, de tijd-/wereldgeest die in opdracht van GOD de Heer, ons uit de stof vormgaf.)

Namens de nog onwetenden en de Jezus-fans, bedankt!

Zie wat er in de oudste versie van Psalm 23 staat!
Deel op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *