TRIEST

Triest, dat veel mensen zijn gevangen in de hectiek van de dag.

Triest, omdat hierin berustend de kennis aan de Heer Jezus, onze Bevrijder van ongemakken en de zwarte dood, wordt ontnomen.

Is het niet de TV, die zorgt dat wij met de politieke chaos op het wereldtoneel bekend worden, dan zijn het wel de kinderen, de buren, de familie en persoonlijke relatie- en/of zakelijke problemen, of onze ambities die ons denken in druk en onrust vasthouden.

De kerkgang zou uitkomst moeten bieden, maar is door haar belangenverstrengeling en misleidende rol, ingegeven door de geest van duisternis (onze kleermaker), geen rustpunt geworden.

De conclusie m.b.t. onze zielstatus van zijn is niét het volgen van tradities!

Noch seksuele gemeenschap, onthouding, orgasmen, SM of ander geweld; noch braaf burgerschap, kerkgang, meditatie, werken in de hulpverlening, zending of het in eigen ogen goed doen, het houden van wetten c.q. het bedrijven van een religie (ongeacht welke geloofsovertuiging), het geven van aalmoezen en/of giften aan een kerk, tienden, het verheerlijken van een geschrift, letter, boek, beeld of idool kunnen ons duurzaam bevrijden van de meegekregen onrust, angsten en onzekerheid m.b.t. het leven en de dood!

Alleen de aanname, en de volharding in het volgen van Jezus voorbeeld, in aanbidding tot GOD de Vader, met de inwoning van Zijn Geest, is er; vanaf de dag van statuswisseling onze redding én de vreugdevolle zekerheid, naar eeuwig Welbevinden*. (*gemoedsrust in Vrede en Welzijn).

De status van de Ziel (het Karakter) als wezenlijk beschouwend, gaat de zin van dit leven om de eenmalige bewuste keuze en erkenning van de vanuit het hemellicht gekomen Geest van GOD, ingedaald bij de mens!

Ken je ook dit geluk, dan ben je ook dankbaar jegens Hem, Jezus, die dit bewerkstelligd heeft. Geef blijk van dankbaarheid en ga naar www.karaktersinkleur.nl/word-vriend

Word dus gelijkvormig aan de Heer Jezus, wanneer leven in welzijn je lief is!

Gevolg; ‘lekker in je vel’ en een mentaliteitswisseling van ‘macht-/ikgericht’ naar de dienstverlenende mentaliteit van liefde in gunnen, geven en vergeven.

  • Tekst uit ‘Blik op oneindig’. Auteur Erik Visser (onderzoeker, ontdekker en enthousiast fan van het karakter van Jezus, van GOD.)
Deel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *