— Kennisgeving —

Beste tijdgenoot, lieve mensen,

Kennisgeving: kennis is macht. Laten wij blijven openstaan voor nieuwe inzichten!

Omdat wij niet ons lichaam zijn, maar er feitelijk voor een bepaalde tijd gebruik van mogen maken, heb ik hier een bemoediging voor allen die zichzelf ziek, verslaafd of als halfbloed (bastaard) hebben gediskwalificeerd.

Ook al tref je herkenningspunten in de eerste twee menstypen aan. Richt je op Jezus en houd vol!

Ook jij zal van je destructieve inborst en van haar imperfecte verpakking bevrijding vinden, door Jezus als Koning en Heer aan te nemen.

Uitgaande van ons uiterlijk zijn er drie huidtypen; donker, geel en blank. Waarbij wij ook nog eens naar ons ‘watermerk’, het geslacht, kunnen worden gediscrimineerd.

Uitgaande van het individuele karakter zijn er (in geestelijk opzicht) drie typen mensen:

1. De goddelozen, die de geest van de wereld* tot hun God hebben gemaakt. (*In hebzucht, complottheorieën, lusten, verslavingen, idolatrie)

2. De religieuzen, die Godzoekend vroom in de kerk (en tempel) zitten en een relatie met GOD in gehoorzaamheid trachten te bereiken, door (wettisch) zich te hebben verplicht aan de regels van een kerk, in de hoop en verwachting op GODs hen gunstig oordeel.

3. De Jezus-fans*, die de levende GOD (de Vader) belijden en getuigen met tekenen en wonderen van Zijn inwonende Geest, dankzij het kunnen inzetten van Zijn heilige Naam. (*die zich in de stilte terugtrekken om te luisteren naar wat de Geest van GOD de Vader ons ingeeft.) Kenmerken; blij, vrij en optimistisch, bevrijdt van druk en drang. De ware gelukkigen!

De hemelpoort staat open! De toegang naar een stil, gezond en rustig gemoed is dankzij de vervangen zielstatus, het wegnemen van angst en zorgen in de overwinning van de Heer Jezus op de geest van het kwaad, zonder moeiten of kosten.

Onze inspanning om óók in die Rust binnen te gaan is het leren kennen van Jezus, Hem tot Koning en Heer te kronen* en Hem uit te nodigen bij ons te komen inwonen! Dit kost weinig moeite. (*kronen = aannemen, de macht geven.)

Het kennen van ons onderbewuste (het EGO-DNA) in de aanleg van het karakter, kost slechts een paar euro wanneer het account is aangemaakt.

Uit eigen onderzoek blijkt, dat de leden van twee verenigingen van reumapatiënten in Nederland eenzelfde kleurzone van de zes hebben.

Zinvol en wetenschappelijk verantwoord dus, om deze tijdloze ‘Spiegel van de ziel’ als analysator op meer groepen (al dan niet met aandoeningen) kan en zal worden ingezet, zodat letterlijk inzicht wordt verkregen.

Met uw steun komt de webshop, benodigd voor het bestellen van het KleurID, snel operationeel.

The EGO-DNA (the Color ID) is a practical aid in identifying, recognizing and comparing people in a gender-neutral way according to our predisposition.

Steun Stichting Inderdaad met een donatie, zodat de realisering van deze waardevolle site, die ook duur is om te laten maken, snel dichterbij komt.

Bij voorbaat hartelijk dank!

www.karaktersinkleur.nl/word-vriend

Deel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *