Toeval bestaat niet.

50 jaar geleden voltooide ik de opdracht in de opleiding tot Meester Schilderen aan de CNS te Zwolle met het maken van een wanddecoratie voor een zeilschool.

Wanddecoratie

Elementen als de boot, anker, roer, zee, zon, zeilen en de wind ontbraken niet.

Bijzonder is het getal 27, waarvan mij steeds weer is gevraagd of dat ook een betekenis had. Ik wist het niet. Tot vandaag…

Hier herken ik de parallel met betrekking tot de voltooide opdracht met de relevante elementen in de basis-elementen van wat wij kunnen geloven. En wat wij, Jezus gelovend, ter vervanging van de Bijbelse stellingen mogen aannemen als waar.

Gisteren plaatste ik in een ‘Open brief’ het bericht dat mijn hemelse opdracht* was voltooid. Lees; op internet ‘het proces van het leven’ naar het Gedachtegoed van de Heer te verwoorden/te verbeelden, zoals Hij dat 2019 jaar geleden verwoordde.

(*= in de Geest ontvangen, vanuit mijn levende relatie met de Geest van GOD.)

Op 27 januari 2019 kwamen daar nog eens ‘toevallige dagteksten’ bij: “Ons hele leven bestaat uiteindelijk uit accepteren wie we werkelijk zijn” en “Een doel is een droom met een deadline.” En de datum “27-01-2019” met betekenisvolle cijfers.  Op de achtergrond hoor ik toepasselijke muziek; “Jezus is Heer…”

Teveel toevalligheden bij elkaar. Aanleiding om vraag-/en uitroeptekens te plaatsen bij deze ‘toevalligheden’. Ik geloof niet in toeval, wél in leiding!

Zoals op de homepagina van de website van Stichting Inderdaad is aangegeven maken wij deel uit van een ‘hemelrijk’ en is het lichaam slechts onze tijdelijke behuizing. Geboren in het rijk van duisternis, (onder het beheer (lees invloed) van de grillige tijd-/wereldgeest Moeder natuur) gaan wij op weg om het leven naar beste weten en kunnen in te vullen.

Aan mij de opdracht om in de herboren status in conclaaf met Hem ‘het proces en de zin van het leven’ uit de doeken te doen. Zoals ook de Heer Jezus dat destijds al, met minder technische middelen dan heden voorhanden, bekend maakte.

GODs heilsplan is helder. Hij wil dat het ons GOeD gaat! Het is aan de mensheid gegund en gegeven om dat (uit vrije wil) ook te willen…

Dit betekend, dat wij ons zelfgerichte ego moeten inleveren en ons, met behoudt van aanleg (talenten), in het zuiveren schikken naar GODs wil.

Sta je hier achter, dan kan je jouw intentie van goede wil laten blijken door je met het formulier op karaktersinkleur.nl/word-vriend aan te sluiten bij de vriendenkring van vrede en welzijn. Er wordt je geen religie opgelegd. Integendeel!

Op pagina …eur.nl/Religie-of-Godsdienst is daar al op ingegaan.

Door mij, vertegenwoordiger van de Heer, herboren in Christus, wordt aanbevolen: de relatie met de Heer, Bron van Licht en Leven, GOD de Vader, aan te gaan! Het is een zaak van het hart (de ziel) de wissel van onze identiteit (ID) tot eeuwig heil van het karakter, naar de zachtaardige mentaliteit van de Heer Jezus.

Financiële ondersteuning van de Stichting Inderdaad is welkom om de doelen te behalen en de financiering van de kostbare website van het EGO-DNA.ID te voeden.

Zo je intussen overtuigt bent dat er een goede God moet bestaan, laat je dan niet meer door de geest van angst en vrome tradities leiden, maar neem Jezus aan als Heer en Herder. Van harte aanbevolen!

Toeval bestaat niet. Wél leiding!

‘Ingevingen’ komen van Boven en beneden. Aan jou naar wie je wilt luisteren.

Op www.stichtinginderdaad.nl ontdek je de opties van zijn.

GODs zegen en sterkte toegebeden in de strijd het kwaad te overwinnen.

Erik Visser (onderzoeker, karakteroloog, evangelist, …)

Deel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *