Pasen 2024

Pasen 2024

Vandaag viert de kerk en haar volgers de traditie van Pasen, het feest van de opgestane Jezus uit het graf.

Helaas moet ik, met Jezus, constateren dat de Bijbelschrijvers de waarheid, met fantasierijke verhalen en vanuit de waarnemingen in haar geschiedenis, hebben verdraaid.

Jezus leeft en is nooit dood geweest!

Dit, omdat Hij en wij tijdloze entiteiten zijn, die in de gegeven genadetijd in dit lichaam uit genade voor GOD de Vader kunnen kiezen. Of eeuwig verbannen blijven van het vredige hemellicht.

Hopelijk dringt het bij de mensen, dus ook bij jou door, dat wij niet het lichaam zijn, maar onafhankelijk met de eigen wil kunnen kiezen onder welk universum wij tijdloos willen behoren. Die van het vredige Hemellicht of als banneling blijvend in duisternis.

Ik spreek de hoop uit dat je door de aanname van Heer ook het Licht bent gaan zien, en daarmee de leugen van de kerk hebt herkend!

Ik doe met hun onheilige voorgekauwd gedruis, die kermissen met Kerst, Pasen en Pinksteren, niet mee!

GOD is Geest, tijdloos en onzichtbaar!

Door karakter te tonen en zich te ontdoen van geweld, macht-/eerzucht werd Jezus verhoogt en voorzien van een nieuwe zielstatus.

Aan jou en mij om Zijn voorbeeld te volgen, zodat wij worden als Hij, en door Zijn Naam in te zetten ons kunnen beschermen tegen kwade invloeden.

Terwijl de kerk nota bene in haar wetten verboden heeft opgenomen en zij zich daar zelf niet aan houden, hebben zij zichzelf veroordeeld… De bedriegers komen bedrogen uit.

Ik zing in die stilte waar ik anderen niet stoor, in dank aan GOD de Vader (Jezus), “Juicht!  Want Jezus is Heer”.

Hij, de Geest van Jezus, is waarlijk opgestaan. Nee, niet in persoon, maar bij allen die Hem tot GOD behorend hebben aangenomen, maar in de Geest omdat Hij, net als wij, een tijdloze entiteit is!

Vriend, stel je voor dat jij ook de sleutel van het hemels Vrederijk in handen hebt…

Je kan en mag dat geloven, omdat je de Naam van Jezus met succes hebt ingezet om een ongemak (pijn, kramp, jeuk of groter ongemak als kanker) hebt ingezet en het kwaad (uiteindelijk) op jouw bevel moest wijken.

Dit heb jij alleen kunnen doen wanneer je in Jezus Zijn Naam gelooft!

GOD de Vader is jou bij geval dus genadig geweest én heeft je waardig geacht om de erfenis van Zijn Naam in te mogen zetten, te gebruiken…

Dagelijks verhoog ik Jezus Naam, door een kwaad uit mijn lichaam te verjagen. Van een van de wonderen geef ik hier een getuigenis:

In m’n linker borst begon een knobbel te groeien en dat begon steeds meer te steken en te jeuken. Op een dag was ik het zat en sprak haar aan met: “ga weg! Ga weg kwaad, kanker of hoe je ook heten mag, ga weg ‘in Jezus Naam’! Jezus is mijn Heer en Hij regeert, dus jij niet meer. Weg jij! In Jezus Naam!”

Direct hield het steken en jeuken op, en drie dagen later was ook de knobbel verdwenen…

Het kwaad laat zich niet zomaar gezeggen en is koppig. Dus herhaal met geloof en in de autoriteit van de Heer, je bezwering, totdat je opgelucht kan ademhalen.”

Jezus is waarlijk opgestaan! Sterker nog; Hij is nooit als onzichtbare tijdloze entiteit dood geweest! Dat betrof alleen Zijn lichaam! Jezus zei tegen de medegekruisigde; “heden zal je met mij bij GOD de Vader in het Licht zijn”. Let op het woordje ‘heden’!

Zijn lichaam werd vermoord, maar met de laatste ademhaling ging Hij op naar de troon van genade, het vredige hemellicht.

Alle mensen die in Hem geloven dat Hij (in tegenstelling tot het Bijbelse plot niet fysiek op de wolken zal terugkeren), maar Hem als onzichtbare entiteit (Geest) erkennen en in Zijn erfenis geloven, zullen zijn als Hem, wanneer zij de Heer oprecht willen dienen!

Zal jij dan, bij geval, ook Zijn Naam willen inzetten om als ‘bestrijder van ondeugd en onrecht’ (dat Jezus was) in gezondheid willen leven en alsnog rechtdoen aan allen die jij in het verleden onrecht hebt aangedaan?

Wanneer je de Heer bevraagt: “Heer wat kan ik doen, om in Uw ogen en die van de mensen waardig te zijn”, dan zal de Geest van GOD je dat in de geest in herinnering brengen.

Houd er rekening mee, dat wanneer jij je als Christus gedraagt, de tijd-/wereldgeest (het kwaad) je zal willen breken. Zij, het kwaad, zal alles doen wat in haar macht is om je goede intenties te torpederen!

Weet, dat de Heer heeft gezegd “wie volhoud Mijn Naam te verhogen en Deze inzet om kwaden te bezweren, die zal met Mij de overwinning behalen en met Mij op de troon van genade zal zitten!”. Met andere woorden; voor eeuwig geborgen zal zijn in het vredige Hemellicht, bij GOD de Vader.

“Bid, en het zal u worden gegeven. Klopt, en u zal worden opengedaan”, zijn woorden (beloften) van GOD.

Op mijn hart klinken nu de Psalmen 42 en 84; “maar de Heer zal uitkomst geven. Hij die daags Zijn gunst gebied, zal in dit vertrouwen leven Hem verhogen is mijn lied…

www.karaktersinkleur.nl/webshop

Om het voorbeeld van Jezus te volgen heb ik Stichting Inderdaad opgericht waarin ik o.a. Zijn woord verkondig in de samenvatting ‘Ken de mens, jezelf én de ander’.

Ga dus naar www.stichtinginderdaad.nl/blog en laat je leren!

Jezus leeft! Laat Hem toe en leef verder in gezondheid met Hem!

GOD’s zegen in blijvende gezondheid wens ik je van harte toe!

Erik Visser

Bestrijder van misleidingen, ondeugd en onrecht, CEO van Stichting Inderdaad.

Deel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *