Ken je tegenstander

Het kwaad overwinnen.

Beste tijdgenoot, lieve mensen.

Ik breng je een blijde boodschap!

Wanneer je de plaaggeest nog niet kent die ons mensen met pijn, ziektes en ongemakken belaagd, is het van essentieel belang dat je de volgende kennis eigen maakt.

De plaaggeest is het kwaad; de geest van duisternis (onze vormgeefster, de kleermaker, moeder gods, waarmee ieder mens is geboren).

Zij manifesteert zich op meerdere manieren: met narcisme/egoïsme, de Mammon/geldzucht, de Moloch/immoraliteit, de Wolf/valse leer en de Leeuw/geweld.

De Heer Jezus overwon al deze kwaden als eerste, dat de levende relatie met GOD de Vader in de weg stonden.

De Bijbel typeert ze als zonden, die met handhaving en discipline van de wet bestreden moeten worden.

Jezus was de eerste mens die alle kwaad (zonden) de baas werd.

Hij voltooide de wet waardoor Hij door GOD de Vader, dankzij het ontworpen Genadeplan om de afvallige engelen die onder Lucifer/Satan verbannen waren, Zich met Hem kunnen verzoenen (verhoogt worden) waardoor weer behorend tot Zijn familie, het Licht, het hemels Koninkrijk/volk.

Ook jij kan, gelijk Jezus, tot GOD de Vader, het Licht van Zijn Koninkrijk, terugkeren! Het enigste wat je hoeft te doen is je afkeren van de inborst van kwaden (zonden) en Jezus erkennen als ‘de eenheid met GOD de Vader’.

Bovendien hebben alle mensen die na Jezus zijn geboren het voordeel gebruik te kunnen maken van Zijn erfenis; het kunnen inzetten van Jezus Naam, om kwaden en kwalen te verjagen. Én, kunnen wij uitzien op het hiernamaals in het Licht.

Met de Geest van Jezus inwonend, zijn wij sterker dan het kwaad!

Waar wacht men nog op, om Jezus dankbaar te verheerlijken? Zeker nu blijkt dat moeder aarde op haar einde loopt, met de klimaatcrisis voorop en de vele ongemakken die de aarde treffen.

Ook wij persoonlijk ontkomen niet aan haar grillen!

Dagelijks moet (ook ik, in mijn in Christus herboren status) kwaden tot de laatste ademhaling bestrijden (van mij afhouden) door haar te bevelen in Jezus Naam weg te gaan.

De pijnsteken van de artrose moéten voor de heilige Naam ‘Jezus’ wijken, en zo kunnen wij pijnvrij verder.

Leven en laten leven’, zegt het voort. Wij hebben niet tegen vlees en bloed te vechten, maar tegen de machtige wereldheerser; het kwaad, die ons van nature ook nog opzet tegen elkaar…

Met succes mogen wij de Heer bidden om geduld, volharding en verdraagzaamheid.

Het zal je eeuwig spijten wanneer je de misleidende Bijbelse oproep om op Jezus in de wolken te wachten hebt gevolgd, i.p.v. te zijn geworden als Hij!

Ik wens je GODs heilrijke zegen in blijvende gezondheid toe!

Geestelijke en lichamelijke gezondheid is onze grootste schat!

Zie om naar elkaar en wordt donateur op  www.karaktersinkleur.nl/word-vriend

EOV, onderzoeker/ vriend en ‘Broer’ van de Heer Jezus.

Deel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *