Onze identiteit.

Over de introductie van het bestaan van de Geest van GOD door de Heer (gnosis) is geen Goed woord in de Bijbel te vinden.

Logisch wanneer jij je bedenkt dat de inspiratie van de Joodse Bijbelschrijvers werd gevoed door eigen waarnemingen. Lees geïnspireerd door de tijd-/wereldgeest, de geest van duisternis, het kwaad stammend uit de mythologie waarmee wij allen zijn geboren.

En helaas, Jezus werd met Zijn inzicht niet geloofd.

Bij het onderwerp ‘onze identiteit’ liggen naast ‘religie’ ook de onderwerpen ‘de wetenschap’ en ‘de politiek’ dichtbij.

Nu wij met het instorten van de wereld, Moeder aarde, (lees met het einde der tijden worden geconfronteerd) tracht die oude geest (de heerser van het kwaad) wanhopig ons denken en onze overtuigingen vast (gevangen) te houden door onderzoeken te laten doen naar de wetenschappelijke waarden van de zure regen, kanker, zwakke ozonlaag, zwarte gaten in de ruimte, stikstof en nu ook PFAS aanwijst, dat de mensheid verantwoordelijk zou zijn voor het verval van deze aardkloot.

Hiermee wordt ons vinden van de zin van het leven (vrijheid van geest) verlegd naar het ongeduldig nog even allemaal zelf willen beheersen.

De onverantwoordelijke roofbouw op de aarde kan ons worden verweten, maar het niet kunnen herstellen, terugdraaien van al die ellende, kunnen wij de politiek echt niet verwijten!

Onze macht-/hebzuchtige geest, waarmee de mens is geboren, is  verantwoordelijk! En die zielstatus (geest) kunnen wij bij transformatie naar de Geest van Jezus zolang er adem is ‘in Christus herboren’ vervangen.

Er is dus hoop voor de mensheid, maar niet voor de materie en de wereld!

Voor de onthouden (onttrokken) waarheid aan de Bijbel ga je naar www.stichtinginderdaad.nl
Misschien heb jij in het verleden, net als de schrijvers van de Kronieken, je ook te veel gericht op ‘vasthouden’.

Laten wij wel wezen en ons oog richten op de Heer Jezus.

Hooguit kunnen wij naar aardse behoefte van de politiek hun medewerking vragen om verdere destructie te stoppen en het ‘klimaatakkoord’ voor zoveel als mogelijk realistisch te benaderen en voorrang te geven aan humaniteit en gezondheidszorg!

Wetten zullen zich tegen zichzelf stellen.

www.karaktersinkleur.nl/word-vriend

De onttrokken woorden van de Heer Jezus vindt je in het boek ‘Engel of bengel’. Te bestellen bij boekenbestellen.nl

Deel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *