Handleiding Bundels

De gratis handleiding van de Bundels is ook onder ColorID in de webshop te vinden.

De Bundels zijn een wereldprimeur!  Een Tool om mensen in een kleurnuance individueel én genderneutraal te detecteren:

… Typering van de vinding van de Anima: Het genderneutraal identificeren van de individuele mens naar de karakters van de overeenkomstige astronomische beweging van dat tijdstip (de geboortedatum), in percentages van de drie primaire kleuren.

BUNDELS; De bestelling /betaling wordt in twee e-mails bevestigd. Het downloaden van de Boeken wordt met een enkele mail bevestigd, waarin de optie van downloaden staat.

Om de Bundel ColorID’s te beheren, ontvang je in de mail een link naar de beheerpagina. Als de link niet werkt, kan je met deze informatie een venster in de browser openen, waarin je een kopie van de link plaatst.

Door op ‘show’ te klikken komt dát ColorID als icoon gekleurd in beeld. Om deze te kunnen uitprinten, sla je het resultaat in de Computer/Laptop op.

Hieronder vindt je voorbeelden van ingevulde Bundels met fictieve gegevens.

De ColorID’s zijn gekleurde representaties van onze ware aard, de inborst met haar zwakheden en talenten. De uitleg van de karakterkleuren vindt je in ‘Ken de mens, jezelf én de ander’ dat in de webshop onder Boeken voor € 9 in pdf is te downloaden.

Bij het invullen van de geboortedatums is het mogelijk om, in de kolom ernaast, de naam van de referentie in te vullen of de code van de doelgroep die intern bekend is.

In verband met de wet op de persoonsbescherming (de AVG) is het niet toegestaan om daar openbare en herleidbare gegevens als telefoonnummers, een BSN-nummer, kentekennummers e.d. op te nemen!

SMARTPHONE: Zodra de Bundel volledig is ingevuld, en op indienen of enter is geklikt, gaat de kleurgenerator aan het werk. Zodra het verwerkt is vindt je daar (show) in kleur. Om het icoon van de ColorID te vullen, tip je het vakje ‘show’ aan om het volledige screen met het ColorID te vullen. Doordat je een vinger er een paar seconden oplegt komen de andere opties van bewerken in beeld.

e-BOEKEN: Het kunnen downloaden vervalt na 10 dagen. Om zoeken of verlies te voorkomen is het zinvol de download op te slaan. Er is geen restitutie van betalingen mogelijk, wanneer de termijn van downloaden is verstreken. Dit, omdat alle verkopen ten dienste zijn van het wervingsfonds om als noodhulp dienst te kunnen doen.

De downloads vanuit de mailbox op de computer bewaren en heropenen.

Voor het doen van karakter vergelijkend onderzoek, zoals aandoeningen en ziektes, is de bundel van de Anima (genderneutraal) uitermate geschikt te worden ingezet. Naast visuele typering van de kleuren vindt men, naar de ernst, hier de aanwezige cijfermatige vergelijking.

Voor het bestellen van Bundels van het ColoID ga je naar bestellen of direct naar de webshop en koop je voor € 0,00 ook deze pagina.

Voor kennis aan het het manuscript ‘Ken de mens, jezelf én de ander’ kan je die ook in de webshop, onder Boeken, bestellen.

TIP2: Om zeker van de laatste aanpassingen op een pagina te zijn, doe je het volgende; gebruik altijd de ververs knop (F5) op de pagina waar je eerder bent geweest.

Op de Smartphone klik je rechtsboven (afhankelijk van het type) voor deze tip op de drie puntjes en vervolgens op de ronde pijl. Bij sommige types ontbreken de puntjes en zie je gelijk de pijl. Afhankelijk van de browser die gebruikt wordt, staat die ronde pijl rechtsboven of juist rechtsonder in beeld.

TIP3: Door de Smartphone te kantelen vergroot of verklein je de inhoud van de screen.

Beste tijdgenoot, lieve mensen,

2024 is net begonnen. Laat het een gelukkig jaar worden, door met Jezus hét karakter, verder door het leven te wandelen!

Informeer je en laat je verrassen. Koop voor weinig geld de Bundels met de uitleg, en het manuscript ‘Ken de mens, jezelf én de ander’ in de webshop.

De opbrengsten uit de webshop komen ten gunste van Stichting Inderdaad, die, ten dienste van het algemeen nut, zich ten doel heeft gesteld om, naast de kennis aan het probate middel (de Naam Jezus om gezond te blijven), noodlijdenden in de wereld ook financieel te helpen.

Vul naar wens een Bundel in en ga met deze ludieke vinding, gevonden Tool, aan de slag!

Mogelijk vindt jij de sleutel om met het ego-dna voor vele ziektes de verklaring te vinden, om opvolgend met het probate middel voor de hele groep genezing te bewerkstelligen…

Met aankopen uit de webshop ondersteun je ons doel om wereldwijd vrede met inzicht (begrip) te bewerkstelligen en financiële noodhulp te verlenen.

De ludieke vinding van Erik Visser.

Vanwege de overwinning op de aangeboren hebzucht, en de educatieve waarde van het EGO-DNA voor de maatschappij, is het profijt van de vinding aan Stichting Inderdaad (de ST-ID) geschonken.

De opbrengsten komen ten gunste van deze stichting dat ten dienste van het algemeen nut zich ten doel heeft gesteld om, naast de kennis aan het probate middel van de Naam Jezus, de noodlijdenden in de wereld ook financieel te helpen.

Typering van de vinding: Met het EGO-DNA kan men van de individuele mens genderneutraal identificeren, in percentages van de drie primaire kleuren.

Een wereldprimeur dat in Bundels kan worden aangeschaft, zodat visueel zichtbare vergelijkingen kunnen worden gemaakt (in de aanleg) van de geselecteerde personen naar hun basiskarakter.

Om de mensheid die GOeD willen te kunnen helpen, is de vinding van het deze kennis op schrift gesteld en in de webshop aangeboden om gelden beschikbaar te krijgen om noodhulp te verlenen. Ga naar www.ego-dna.nl/webshop en laat je leren in wijsheid!

GOD de Vader is GOeD. Hij is het waard te worden geloofd en geprezen!

Succes!

Deel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *