Aandachtspunten

Aandachtspunten van individuele aanleg m.b.t. de gezondheidszorg en de focus van het karakter.

Gedurende 30 jaar van waarnemen blijkt uit mijn onderzoeken met de tijdloze Brainshow® Kleurenkalender® (het EGO-DNA), de duiding van de tijd naar haar wetmatigheid, dat, hoe dichter de 100 % van een kleurgroep in een KleurID aanwezig is, hoe meer het verschil in aanleg (het karakter) t.o.v. een andere kleur werd vastgesteld.

Analyses met dit Algoritme, ‘deze sleutel’, brachten bij de verenigingen van reumapatiënten, voetbal en watersport, respectievelijk de dominantie op van violet, oranje en blauw in beeld…

Diegenen die worden, of zijn, geboren in een bepaalde kleur hebben hiermee voorkennis waarop men alert kan zijn, bij de aanleg van individuele zwaktes en/of sterktes.

Door Stichting Inderdaad te ondersteunen en vriend te worden van de vriendenkring van Vrede en Welzijn kan je het KleurID krijgen.  www.karaktersinkleur.nl/word-vriend

Bij het recht op de bonus van het KleurID ontvangt men, apart van de bevestiging van ontvangst, onderstaand bericht.

Voorbeelden uit de lijst van karakters die synchroon lopen met de karakters van de kleurgroepen:

VIOLET:  vasthoudend, huid, voorkeur GEKRUID, BOTTEN  

BLAUW:  disciplines, blinken, OGEN, WATER

GROEN:  welzijn , coachen, voorkeur VEGETARISCH, LONGEN

GEEL   :  belichten, solistisch, voorkeur ZOET, OVERVLOEDIG

ORANJEROOD:  bewegend, experimenteel, SMAAK

ROZEROOD    : lijfelijk, doener, voorkeur ZOUT, MATERIE

Het is wel zo verstandig om een paraplu bij je te hebben voordat het gaat regenen. Toch?

Zo liet de Heer Jezus ons 2020 jaar geleden niet als wezen achter, maar voorzag Hij ons van Zijn Naam, macht en kracht, om voorkomende gezondheidsklachten met Zijn Naam, de zgn. Stok, te kunnen verjagen!

Spijtig dat de mens een lijden gedoogd, alvorens men door de nood gedreven alsnog hulp zoekt en, naar kerkelijk voorstel, gaat bidden, in plaats van de Naam van onze Verlosser in te zetten…

Belangrijk is te beseffen; dat wij niet ons lichaam zijn! Dat in opdracht van GOD (de Bron van Licht, Liefde en Leven) door de drie-eenheid de tijd-/wereldgeest ‘de duisternis’ vanuit de stof de belichaming is gemaakt, en dat wij, de wereldburgers, als tijdloos wezen (het karakter) wel het beheer over het lichaam en heel de natuur hebben.

Je kan dus wel geloven in een drie-eenheid, dat de vormgeefster van ons bestaan als model voor ‘de schepping’ hanteerde, maar haar aanbidden en vereren komt haar niet toe. Sterker nog; de Heer Jezus geeft aan dat wie lichaam, familie of welk beeld dan ook meer eer geeft, of hoger acht dan Mij, is Mij, Mijn inwoning niet waardig!

Ooit sprak de Geest van GOD: “Onthoud van Mij: Niet door kracht of geweld, maar door Mijn Geest van Liefde, Jezus, is het Mijn wil jou te bevrijden van de geest van het kwaad die over de wereld heerst. Ik zal jou, bij erkenning van Jezus als Heer, van een zuiver hart (=zielstatus) voorzien.”

De Verlosser van het kwaad (een aandoening of kwaal) is de Heer Jezus, Die ons bij erkenning van Hem ‘Zijn Naam’ heeft gegeven, waarmee wij aandoeningen als ziektes en pijn kunnen verjagen!

Vriend, beste tijdgenoot,

Help ons helpen en doneer als ‘blijk van dank voor een genezing’ Jezus, Die ons (die Hem erkend hebben) bewapende met Zijn Almachtige Naam waardoor jij en ik in gezondheid kunnen leven.

Met het aanspreken van een kwaad ‘in Jezus Naam’, ben ik al 23 jaar vrij van ziektes als griep, kanker en nu ook vrij van het coronavirus.

Het boek “Engel of bengel” dat ik samen met de Geest van GOD in 2017 schreef, kan online worden ingezien en gekocht worden bij boekenbestellen.nl

Hierbij nodig ik je uit, om ‘als Jezus-fan’ onze vriend te worden op www.stichtinginderdaad.nl/word-vriend

Leven in gezondheid, daar wil iedereen toch wel het fijne van weten?

GOD (de Bron van Licht, Liefde en Leven) wil dat het ons GOeD gaat. Jezus kwam dat ons doorgeven en liet ons niet als wezen achter.

Erik Visser (onderzoeker, karakteroloog en Geestverwant van de Heer)

Deel op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.