Laatste wil omtrent mijn wezen.

LAATSTE WIL OMTRENT MIJN WEZEN. Testament. Codicil.

Het gegeven, dat wij niet het lichaam zijn, maar het lichaam met een tijdloze ziel (het karakter) bewonen, doet mij het volgende wensen:

Als Lichtdrager en Jezus-fan, ken ik GOD (de Bron van Licht, Liefde en Leven) mijn wezen (mijn ziel) toe!

Opties*: doorhalen wat niet van toepassing is!

Na overlijden, staat mijn lichaam ter beschikking van de wetenschap.  JA / NEE* .

Dit is bij de overheid met een Codicil bekend  JA / NEE*.

De herdenking zal plaatshebben bij optie1*: een crematorium / of optie 2*; een begraafplaats. Dit gaat WEL / NIET* vergezeld met bloemen.

Mijn as gaat naar de natuur terug / wordt in een urn opgeslagen en begraven / of wordt naar keuze van nabestaanden bewaard.*


Ik …                                Geboren d.d. …                             te…               

Ondertekent, heb ik het recht om ‘Jezus Zijn Naam’ in te zetten om ongemakken als pijnen, aandoeningen en ziektes, te bezweren weg te gaan.

Ook psychische ‘aandoeningen’ als gemoedstoestanden van onrust, angsten, gevoelens van depressie of ergernis moeten bij het horen van ‘Jezus Naam’ wijken.

Luistert de tijd-/wereldgeest (onze vormgeefster) niet direct op het wapenfeit van de inwonende Trooster, dan herhaal ik het bevel ‘in Jezus Naam’ totdat ik zeggen kan (en zal) dank U Vader.

Houd de geest van duisternis aan te belagen en komen er ongemakken, of de klachten terug, dan treed ik opnieuw op door hen direct in ‘Jezus Naam’ weer aan te spreken!

In geloof en vertrouwen op de levende GOD moet zij wel, bij het horen van de Naam Jezus, direct ‘het veld ruimen’ en weggaan!

Aldus in vertrouwen op de waarheid (Jezus) opgemaakt en getekend,

Plaats …                                 , d.d. …

Handtekening     … … … … … … … … …    

Het herlezen van dit ingevulde document zal mij aan de wonderen van genezing, naar welzijn, herinneren en aanleiding zijn om GOD weer te danken, door lovend van Jezus als Lichtdrager, te getuigen.

Dit ingevulde document gaat bij mijn waardepapieren, voor mijn nabestaanden.

Een heel goede reden om deze blijde Boodschap wereldwijd bekend te maken en onze lieve Heer te danken in lofprijs en eer.

www.stichtinginderdaad.nl/word-vriend

Namens de nog onwetenden, de Broeders en Zusters in de Heer, hartelijk welkom als Lichtdrager en bedankt voor de support!

Opgetekend door Erik Visser, Lichtdrager en Jezus-fan. (Twitter @VISSERErikO)

Deel op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *