De geest opfrissen.

Vriend, Soms moeten we onze Geest eens grondig opfrissen.

Kerst staat voor de deur.

Het kerstverhaal van Jezus, Hij Die gezegd heeft; dat Hij voor ons zorgen zal!

Jezus, Die als mens op aarde kwam, geboren in een stal.

De Bijbel leert ons, dat bezorgdheid de mens van vreugde beroofd.

Staan we daar wel eens bij stil?

Dagelijks komen wij de zorgen rond ziektes (corona) tegen. Wat niet nodig is, wanneer wij Jezus tot onze GOD hebben gekozen!

Met een enkel woord van de geheiligde ziel: “kwaad, ga weg ‘in Jezus Naam’, bevelen wij haar weg te gaan.” (Of het nu een aandoening, zeurende pijn, kanker of corona is.)

Het GOD geheiligd zaad, de zachtmoedige, zal het eeuwige leven beërven.

Maar, omdat we zo gehaast zijn in ons leven, en ons geen tijd gunnen ons ‘geestelijk huis’ op orde te brengen vinden wij ook geen rust en vrede in onze ziel.

Jezus leerde ons dat manipulatief gedrag en zorgen over het leven ons geestelijk zullen verstikken.

Bezorgdheid is dodelijk als wij er niets tegen doen!

Jezus leerde ons ‘om niet bezorgd te zijn’. Hij geeft het advies: “werp al uw zorgen (bekommernissen) op Mij: 1 Petrus 5:7, en direct opvolgend staat er; want Hij zorgt voor u!”

Kijk naar de vogels in de lucht; ze zaaien niet en oogsten niet en vullen geen voorraadschuren, maar het is jullie hemelse Vader die voorziet en voedt.

Dit is de Kerstboodschap van Hoop die geld voor alle generaties: ” Want hij, Jezus, zorgt voor u! Hij heeft de prijs ervoor met Zijn Leven getaald!”

Door heel ‘de vragen oproepende Bijbel’ heen, lezen wij; wees niet bezorgt!

Toch doen wij dit, terwijl de zorgen te zwaar zijn om die alleen, zelf, te dragen.

Vanuit de traditie leerden wij ‘pijn hoort bij het leven en de ouderdom komt met gebreken’. Nou, dit is géén wijsheid van GOD, de Heer Jezus, maar van de kwaadwillende tijd-/wereldgeest. Jezus bracht en brengt verlichting aan allen die Hem tot Koning en Heer erkennen!

NB. Overdreven bezorgdheid en foutief ‘GOD niet respecterend’ gedrag staat een blij en een gelukkig leven in de weg.

In de Bergrede, Mattheüs 6 vers 25 tot 34, geeft Jezus ons advies dat wij al onze zorgen aan Hem ‘moeten’ geven. Lees, kunnen geven!

De vraag is; wanneer doen we dat?

Velen gaan dat pas doen als ze er verzwakt bij neervallen, ziek zijn, als ze een geestelijke instorting hebben bereikt, hun leven verwoest is en zij het uitschreeuwen: “Jezus help, ik kan niet meer verder!”

GOD wil niet dat je in deze gegeven genadetijd in dergelijk situaties terechtkomt.

Hoever laat jij het komen, voordat jij om Jezus (GOD) gaat roepen, voor hulp?

Voor mij was het een bijna doodervaring dat mij in de hel van vuur bracht, dat mij Jezus deed roepen. Hij haalde mij terug, en ik verruilde mijn ambitieuze ego van de 1e plaats, naar dienstbaarheid. Ik werd een onderzoeker dat als talent in mijn persoonlijk KleurID staat.

GOD bracht ons de Heer Jezus (en Zijn erfenis), ‘Zijn Stok en Zijn Staf’* om op te kunnen leunen…

(‘Zijn Stok en Zijn Staf’* staat voor Zijn kracht, Zijn machtige Naam Jezus en de Staf staat voor de inwonende Geest van GOD, bij de geheiligde ziel, Die leidt en inspireert.)

De Bijbel schrijft: “Onderzoek de Schriften, behoud het goede en wees niet bezorgt!”

Het zal je géén goed doen, als je het advies van Jezus (GODs regels) in de wind slaat.

Neem Jezus aan tot jouw Heer en Koning en laat de tijd-/wereldgeest, waarin de mens geboren is, achter je. Laat haar los!

www.stichtinginderdaad.nl/corona-

GOD is Goed! Hij heeft het beste met ons voor!

Het herlezen van het ingevulde document, wat gevonden wordt op ‘Laatste wil’ zal mij aan de wonderen van genezing herinneren.

Een heel goede reden dus, om deze blijde Boodschap wereldwijd bekend te maken en onze lieve Heer te danken in lofprijs en eer.

www.karaktersinkleur.nl/word-vriend

Namens de nog onwetenden, de Broeders en Zusters in de Heer, hartelijk welkom als Lichtdrager. En bedankt voor de support!

Opgetekend door Erik Visser, Lichtdrager en Jezus-fan.

Deel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *