14 februari 2021

Vandaag 14 februari 2021 is het Valentijnsdag.

Leuk om, speciaal vandaag je geliefde te verwennen omdat hij of zij veel voor je betekend.

Wel, voor mij en hopelijk ook voor jou, is dat ‘onze Lieve Heer’, de Heer Jezus, Die ik met dit pleidooi voor Zijn Goedheid wil danken en eren.

Ik wens jou ook een blijde en fijne Valentijnsdag!

Weet jij overigens, dat wij de bevrijding van onze aardse ongemakken aan Jezus Zijn erfenis (het kunnen inzetten van Zijn Naam door de inwoning van Zijn Geest, de Trooster) hebben te danken?

Dit besef (geloof) en daarnaar te handelen maakt ons blij en dankbaar, én, het maakt het nutteloze bidden tot de Bijbels beschreven en verzonnen God (de triniteit) overbodig!

Om zich tegen de leer van Jezus af te zetten werd het dramatisch levenseinde van de Heer Jezus door de Joodse Bijbelschrijvers, in hun met veel geweld doorspekte masochistisch denken, samen met gevoelens van schuld en boete, ons opgedrongen…

Naast het doen van loze irreële beloften ging ‘de kerk’ over tot het vervolgen en uitmoorden van diegenen die Jezus als Heer erkenden, en hun Schriften wilde negeren…

Met het duivelse plot ‘van angst inboezemen’ zijn veel mensen door ‘de kerk’ gevangenen (slachtoffer) geworden van angst, onrust en depressiviteit.

Ook de onbekendheid over het hiernamaals werd en wordt zo gebruikt om je met leugens in die onzekerheid te laten, zodat jij je maar aan hun regels en wetten zal houden.

Triest!

Maar…, Jezus de Eeuwige had en heeft, geen onrust versterkende, maar een blijde bevrijdende en rustgevende boodschap!

Halleluja! Jezus kwam ons Vrede brengen. De Vrede op het hart!

Hij kwam ons bevrijden, met de oproep tot actie: “kom allen tot Mij, allen die met angst en zorgen beladen zijn. Ik zal je Rust geven.”

De Geest van GOD sprak ooit: “Onthoud van Mij: Niet door kracht of geweld, maar door Mijn Geest van Liefde (Jezus) is het Mijn wil jou te bevrijden van de geest van duisternis (het kwaad) die over de wereld heerst. Ik zal jou, bij erkenning van Jezus als Heer, van een zuivere zielstatus voorzien.”

Door verlies van angst, ook die van de onzekerheid over het hiernamaals, kunnen wij serieus blij en onbezorgd ons leven leiden.

Ja, doordat Jezus (GOD) Zijn Belofte is nagekomen, kunnen wij in Zijn Naam, met succes de geest van angst, verdriet, ook ongemakken als pijn en aandoeningen bevelen weg te gaan!

Jezus, Zijn inwonende Geest heeft gezag!

Een heel goede reden om, juist vandaag, Jezus de Heer in het bijzonder te gedenken.

www.karaktersinkleur.nl/Jezus-redt

20210214 Erik Visser, Voorzitter van Stichting Inderdaad.

Deel op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *