Doneren

Een ‘donatie/GIFT’ kan rechtstreeks op

IBAN: NL45 TRIO 0390 9743 15 van Stichting Inderdaad. BIC: TRIONL2U

Een gift ten gunste van Stichting Inderdaad, met vermelding van eventuele geboortedata in de omschrijving, worden conditioneel* beloond met het KleurID van vermelde data.

  • Evangelisatie
  • Noodhulp
  • Crowdfonds

1.     Evangelisatie. Stichting Inderdaad omarmt de Heils Boodschap van de Heer Jezus. Jezus leert ons dat wij niet het lichaam maar een tijdloze ziel (het karakter) zijn, waarvan wij in deze tijd van leven het gezag over de wil aan GOD (GODs Koninkrijk) kunnen toekennen, én wij aldus, in relatie met de inwonende Trooster, de machtige Naam van Jezus zeurende pijnen, kwalen en kwaden kunnen bezweren weg te gaan. Dit is de bewezen waarheid, dankzij de kennis en de openbaringen over de Erfenis, het Gedachtegoed van de Heer Jezus.

2.     Humanitaire Noodhulp. (Voor het verkrijgen van hulp zie pagina ‘te doen’.)

3.     De derde optie is het Crowdfonds. Dat staat voor het kunnen laten opmaken van het KleurID in kleuren. De website EGO-DNA.ID dat ons Archetype bij geboortedatum in kleurnuances traceert met de unieke individuele aanleg, (Talenten.)

HET KUNNEN DELEN IS DANKBAAR SPREKEN VAN GELUK.

Jezus sprak: “Wees Mijn Getuige! Doe dit tot Mijn gedachtenis!”

Gunnen en geven doen wij vanuit ons hart. Wil jij ook die brug naar ‘beter leven’ zijn voor de mensen om je heen? Doe! Maak een overmaking naar onze Bank.

FAQ 13. Kan het KleurID (van het EGO-DNA) nog zonder invulling van de kleuren, zoals hier afgebeeld, bestelt worden?

Antwoord: Ja, Hiervoor is het bestelformulier in de maak.

Voorbeeld van een KleurID. (conditioneel*, wil zeggen dat het aantal datums afhankelijk is van de donatie.

Gezondheid is niet klein, maar het grootste goed!

Namens de nog onwetenden én de Broeders en Zusters in de Heer, bedankt!

Wij ‘de vrienden van Jezus’ verenigd in ‘de Vriendenkring van Vrede en Welzijn’ willen jou ook van harte welkom heten in deze Vriendenkring!

In plaats van een rechtstreekse overmaking van Bank naar Bank, kan je ons in vertrouwen ook machtigen. Je vindt dit op www.karaktersinkleur.nl/word-vriend